Här kan ni hitta det mesta av vad vi kan erbjuda er allt från lunch till fest & catering, matlagningsaktiviteter och mycket mera.
Hjärtligt välkomna till oss och Hagdahls Kök!


Julbord på Hagdahls Kök 2017

I år har vi bestämt oss för att inrikta oss på ett traditionellt julbord med hållbarhet som inspiration.
För oss är framtiden viktig.
Det blir vilt, svamp och bär från våra skogar som omger Linköping. Köttråvaror och grönsaker hämtar vi från våra bönder i vår närhet. Fisk från våra sjöar och kuster.
Precis som vanligt är vårt julbord baserat på ett gediget mathantverk med omtanke för er gäster men också med stor omsorg och respekt för råvarorna och det traditionella hantverket. 
Vi dukar upp vårt Julbord från och med vecka 48.
Boka i god tid då vi snabbt blir fullbokade.
Julbordet kostar 495 kr inklusive välkomstglögg. 
För mer information om datum och tider vänligen läs mera under fliken "Julbord"
Hjärtligt välkomna!



Planerar ni för bröllop och fest?

Vi har lång erfarenhet av att vara med om att arrangera bröllop.
Både på någon av våra restauranger eller via catering. Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda under flikarna fest/bröllop och catering. 
Eller så kontaktar ni oss direkt vi e-mail eller telefon så berättar vi gärna mera.

 

 

Våra öppettider 

Måndag-fredag 11:30-16:00
(Onsdag-torsdag öppet till 19:00)
Lunchen serveras mellan 11:30-14:00
Kafé Lördagar och söndagar: 12:00-15:00

 

Priser
Dagens lunch 100 SEK
Dagens lunch med 10-kort: 90 SEK per person

Med reservation för prisändringar


 

Veckans meny V.7

Veckans Veg

Chilibakad blomkål serveras med stekt syltlök, citrusaioli och rostad potatis

Veckans Fisk

Kokt torks serveras med betor, kapris och lök, ägg- & persiljekräm 

Måndag

Pulled pork servers med rostad morot, chiliaioli och rostad potatis

Tisdag

Vinbrässerad kyckling serveras med rostade grönsaker, saffranssås och stompad potatis

Onsdag

Citron- & salviabakad fläsksida serveras med brysselkål, salviasås och rostade rotsaker

Torsdag

Biff Lindström serveras med lingon, saltgurka, skysås och kokt potatis

Fredag

Nattbakad högrev serveras med vitlöksrostade haricot vertes, rödvinssås och örtrostad potatis

Hjärtligt välkomna till Hagdahls kök!