Evenemang

Aktuella evenemang

Julbord

Här på Hagdahls Kök så älskar vi julen och vi älskar allt som hör julen till; dofterna, smakerna, glädjen och den stilla förväntan som ligger i luften inför årets i särklass mest stämningsfulla högtid. Tidigare år har vi dukat upp ett traditionellt och uppskattat julbord med smaker som hör årstiden till. I år har vi valt en annan tappning då vi dukar upp en medelhavsinspirerad buffé med fokus på skaldjur. På vårt julbord samsas skaldjur så som hummer, bläckfisk, räkor och kräftor med franska, spanska och italienska tillbehör och röror tillagade med omsorg och med stor respekt för råvarorna.

Så vill du ha ett uppfriskande och smakrikt alternativ till sill, köttbullar och Janssons frestelse och istället njuta av fräscha smaker ifrån Medelhavets länder, så är detta perfekt för dig. Istället för glögg välkomnas ni vid ankomst av ett glas bubbel. Så ta med dig familjen, kollegorna eller kompisgänget och fira in julen hos oss på Hagdahls Kök.

Boka bord gör ni enklast på info@hagdahls.se eller på tel: 013-141489.

Julbordet serveras mellan perioden 29 november-21 december, tisdag-lördag. Sittning från kl. 18.00, endast förbokningar.
495:-/person inkl. ett glas mousserande vid ankomst och en halv hummer till förrätt.

Varmt välkomna!

För grupper om 30 personer eller fler finns det möjlighet att boka alla veckans dagar från fredagen den 29/11 fram till den 21/12.

Följ oss i sociala medier!