Om Restaurangen

Hagdahls Kök

Hagdahls Kök ligger vackert beläget i Östergötlands museums lokaler, endast ett stenkast ifrån Stora Torget och med både shoppingmöjligheter, teater- och konsertlokaler runt hörnet ifrån oss.

Hos oss serveras vällagade måltider lagade med kärlek och omsorg, baserade på gediget mathantverk som kombinerar gamla traditioner och moderna influenser. Vi ställer höga krav på såväl råvaror som leverantörer och strävar efter att i så stor mån som möjligt använda oss av hälsosamma, rena och opåverkade råvaror framtagna med omsorg och engagemang. Vi samarbetar med ett fåtal noggrant utvalda odlare och producenter runt om i Sverige och i vårt vackra Östergötland. Många av de råvaror vi tillagar är både ekologiska och lokalproducerade. Detta vill vi ska genomsyra hela vår verksamhet. Genom åren har vi på Tre Bröder och Hagdahls Kök fått många omnämnanden och utmärkelser vilket vi är mycket glada och stolta över.

Dock är kärleken till hantverket och mötena med våra gäster det som är och alltid kommer att vara vår största drivkraft.

Vill ni ha mer information om vad vi kan erbjuda vad det gäller luncher, festvåning, cateringar och bankettmiddagar ber vi er vänligen kontakta oss på telefon eller e-mail. Eller varför inte titta in på ett besök.

Vi hälsar alla mycket välkomna till Hagdahls Kök!

Mats med personal
Hagdahls Kök och Tre Bröder

"Vi ställer höga krav på såväl råvaror som leverantörer och strävar efter att i så stor mån som möjligt använda oss av hälsosamma, rena och opåverkade råvaror framtagna med omsorg och engagemang."

Följ oss i sociala medier!